24.2.07

tässä muutama päivä sitten valmistuneet sukat! malli on kiva ja lanka on kivä ja väri on kiva.. eikun UPEA! ja käykää kattomassa muita herkullisia värejä! suurin mutos malliin on, että nämä on aloitettu kärjestä.


malli: rpm, knitty kesä 2006
lanka: fleece artist merino, värinä moss
puikot: 2.5mm



here are my newest socks. i like the pattern and and the yarn and l o v e the color! i knitted these toe-up, no other big mods.


pattern: rpm, knitty summer 2006
yarn: fleece artist merino, colorway moss
needles: 2.5mm

13.2.07

jos sinulla on kaksi vihreää sukan vartta ja kaksi vihreää jalkaosaa, tekeekö se kantapäitä vailla valmiit sukat? no ei tee. ei kun neulomaan lisää.

you got four green sockparts: two legs and two feet. your new pair of socks missing just heels? no? off to knitting heels and legs and..

9.2.07

tässä päivänä eräänä tein itselleni rivi- ja silmukkamerkkejä puuhelmistä. hauskaa oli. täytyy testata nämä ja katsoa onko hyviä vai pitääkö hieman kehitellä vielä.



i made some row and stitch markers from wooden beads. it was fun! now i have to try whether or not they are any good in use.

6.2.07

country -lanka halusi pipoksi. ja paksusta langastahan saa valmista äkkiä. vyötteen mukaisia 9mm puikkoja minulla ei ole, 8mm en löytänyt joten kokeilin 6mm puikoilla ja ne toimi hyvin. pinta on tiivis mutta kuitenkin pehmeä. kaikkia noita langan sävyjä tasoittaa ikäänkuin usvakerros pipon pinnalla. päivänvalossa, jollaista kirkkaanpuoleista tänään taas on, pipo näyttää vaaleammalta kuin keinovalossa, kauniin kirjavalta. ja tämähän on ensimmäinen valmis neule tänä vuonna!
malli: 2o,2n joustinta ja sileää
lanka: rowan country, heather 655, noin 70g
puikot: 6mm


country wanted to be a cap. thick yarn, fast knitted. yarn called for 9mm needles. i haven´t any and could not find my 8mm so i tried 6mm and they turned out to be a good choise. surface is tight yet soft. this is my first finished knit this year.
pattern: k2,p2 and stockinette
yarn: rowan country, heather 655, about 70g
needles: 6mm


testattu ulkona -25 asteessa. lämmin on.

and it is warm. it was - 25 degrees this morning.

4.2.07

luulitko, että laughing hensin tilaus tuli ilman lankaa? no eipä tullut. ihan ensimmäistä kertaa puikoille pääsee rowanin lankoja. kauniita värejä ja pehmeitä keriä.

did you think that those books from laughing hens came by themselves. nope. i wanted to try rowan yarns and so i bought these:

ryc cashsoft 4ply. pehmeää lammasta, mikrokuitua ja vielä pehmeämpää vuohta. voiko tämän pehmeämpää olla? väreinä papyrus ja walnut.
ryc cashsoft 4 ply in walnut and papyrus. soft merino, microfibre and even more soft cashmere. can it be any softer?


huivin verran kidsilk hazea. savun harmaata.
scarful of smoke grey kidsilk haze.


ja kokeiluun lähti myös ensimmäistä kertaa tweed-lankaa. felted tweed treacle ja pickle. herkulliset nimet.
and i´m going to knit felted tweed. delicious treacle and pickle.


ja minua lahjottiin myös!! syntymäpäivän kunniaksi sain kaksi kauniin moniväristä country villalankakerää. sävyjä löytyy: vihreää, ruskeaa, vaaleaa, punaista, oranssia ja kaikki sointuu tosi hyvin yhteen. kiitos!

and i got a birthday present! two skeins of green, brown, white, orange and red wool combining greatly together. thank you!

2.2.07

project spectrum alkoi eilen. en aio ainakaan vielä aloittaa mitään uutta projektin väreissä, sillä tekeillä on jo kaksi neuletta.


it is project spectrum time! i continue knitting my
projects started in christmas and new year.

jouluna aloitettu valkoinen ene´s scarf on menossa neljännen kerän kohdalla. rivien lukumäärässä olen puolessa välissä mutta koska silmukat kokoajan vähenee niin työ etenee nopeammin.
fourth skein is going for my white ene´s scarf. this is going to be big and soft.


toinen neule on harmaa liivi. tämä on ollut jonkun aikaa tauolla ja edistymistä ei meinaa huomata, lanka ohutta ja rivit pitkiä.. mutta pikkuhiljaa
another knit is grey vest. it´s progress is quite slow. maybe it interest more when the action starts. meaning armhole decreases.