9.2.08

jotenkin nuo raitaneuleet vetoaa aina minuun. ehkä se on se kun värien vaihtumisen takia neule tuntuu etenevän nopeammin. tai sitten se, kun ei tarvitse valita vaan yhtä väriä vaan saa ottaa mukaan kaikki kivat.

no nyt ei kuitenkaan itse tarvinnut valita värejä, nämä on neiti kolmeveen valinnat. no tuon vihreän kyllä valitsin itse mutta valkoisen ja kaksi ruskeaa neiti löysi kaapin kätköistä ihan itse. hyvät on valinnat äidinkin mielestä.



i always seem to return to striped knits. i don´t know if it is the fact that they feel to progress faster than solid knits that appeals to me or is it because it is easier to choose colors. you can just choose all the colors you want
for one work.

but for this cardigan i only chose that green yarn. my three-year-old picked the white and the browns. mammas girl :)


1.2.08

tiinaf ja lape, kirjoitin pipoa tehdessä jotakin muistiinpanoja. yritän löytää minne ne piilotin.

ajattelin tänäkin vuonna osallistua project spectrumiin. edellisinä vuosina on ollut todella mukava seurata toisten töitä. ja muissakin asioissa tulee kiinnitettyä väreihin enemmän huomiota. mitään suuria sunnitelmia jokaisen värin kohdalle ei ole, tarkoituksena on aloittaa tai lopettaa jotakin kuukauden väreihin sopivaa.

siis tulisen oransseja, pinkkejä ja punaisia ajatuksia seuraavan kahden kuukauden aikana.

i joined project spectrum. it is so wonderful to see all the crafty creations around the blogosphere. i have no big plans for each color. just to start or finish something with the right color.

so it is orange, red and pink thoughts for the next two months.