18.11.08

ensilumi on satanut näillekin leveysasteille, joten kai se talvikin on tulossa. talven viimat saa ihan rauhassa hyökkiä vastaan, kaulalle ei tule ainakaan kylmä. lämmin vihreä on ollut kestosuosikki jo iäisyyden mutta tämä keltainen sävy iski ihan kunnolla nyt syksyllä, enkä taida olla ainoa. keltaisia paitoja, huiveja ja pipoja tulee jatkuvasti vastaan neuleblogimaailmassa.



first snow is on the ground so i guess winter is coming. i have a new scarf with me to battle against winter storms. pattern is very easy and surface looks interesting.

mallineule on todella helppo ja yksinkertainen mutta silti mielenkiintoisen näköinen. neulotaan vaan *3o, 1n*, 1o joka kierroksella. huivi ei ole kovin iso, 150cm * 22cm mutta ylettää hyvin pari kertaa kaulan ympäri. ja paksuuden puolesta huivin ei tarvitsisi ollakaan isompi. yritin aloittaa pipolla mutta muutaman mallin ja useamman aloituksen jälkeen tein vain huivin. kiva valopilkku se on tämäkin ruskean talvitakin kanssa.

neuloin vuosi sitten puoliskolle samalla mallineuleella harmaan
huivin. tästä se varmaan alkaa se samanlaisissa vaatteissa kulkeminen..



jespah huivi
malli: tunturineule, *3o, 1n*, 1o
lanka: novita mambo, 70% villa, 30% akryyli, 100g=100m, neljä kerää
puikot 6mm

the scarf is chunky but not very big, just 150 cm * 22 cm, it reaches two times around my neck. first i started to knit a hat and tried a couple of different patterns but they didn´t look good so i used all four skeins to this scarf. even without the hat it brightens up nicely my brown winter jacket.

jespah scarf
pattern: every row: *K3, P1* K1, 45 stitches
yarn: novita mambo: 70% wool, 30% acryl, 100g=100m, four skeins
needles: 6mm


huivin nimi viittaa värinsä vuoksi jellonaan. muistatko sinä kuka leijona on jespah?

the color is lion yellow so the name of the scarf refers to a lion. do you remember who is jespah?