4.1.06

miten otetaan kuva puolitoistavuotiaasta sukat jalassa? ensin täytyy antaa jotakin kiellettyä (isosiskon barbi) ja sitten ruetaan näpsimään kuvia. sisko vahtii vieressä, että rakkaalle nukelle ei käy mitään (eli pyörii kameran edessä). 100 kuvan jälkeen yksi taitaa olla jotakuinkin tarkka. tässä kuva zukista. ne meni päiväunille, joten parempia kuvia ei voi nyt ottaa. lankana on omasta piposta yli jäänyt nalle.


miten otetaan kuva melkein kolmevuotiaasta sukat jalassa? laitetaan istumaan tuolille ja sanotaan että "äiti ottaa kuvan". ensimmäinen onnistuu. tässä on kuva sydänsukista. sydän on otettu ullan lastensukkien ohjeesta, muuten oma malli. pohjassa on sydämen malliset jarrut. lankana on jämsän huopatehtaan retu-sukkalanka.


tässä vielä kuva yksistä tumpuista, jotka neuloin syksyllä, kun kaikki muut tumput päättivät mennä piiloon. lankana on torin mummolta ostettu kasvivärjätty sukkalanka.


turtleneck shrug on edennyt ensimmäisen hihan loppuun.

5 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Onpa suloisia pikku neuleita! Ja aivan ihania nuo pikkuiset jalat... :-)

DistantKnitter kirjoitti...

Huraa! Olet julkistanut blogin! En ole ennättänyt seurailla listoilta, hauskaa, että vinkkasit minutkin tänne!

Kurkkasin halliin vain ovelta, jotain uutuuksia näytti olevan jo tarjolla.

Ajattelin muuten tilata lankaa PiikkoPirralta (taas) tässä lähitulevaisuudessa, haluaisitko jakaa postikuluja kimppatilauksella? Merial, merinovillan ja alpakan sekoitus on IHANAN pehmeää...

joko kirjoitti...

dk: anti-tickle kiinnostaa, pitää katsella värejä vielä tarkemmin kun värikartta on niin laaja. varmaankin keväisen tyttömäinen pinkki tai joku sellainen voisi olla hyvä. sitä ei taida saada 100g kerinä niinkuin merialia?

DistantKnitter kirjoitti...

50 gramman kerinä saa.

joko kirjoitti...

dk: siis raitoja :) onko siinä sama kilohinta kuin 500g?