30.4.06

parin päivän päästä olen lähdössä tukholmaan kokonaiseksi viikoksi! ja koska jokin pieni matkaneule pitää mukaan ottaa niin ajattelinpa sitten aloittaa sukkia. monissa blogeissa on ollut nättejä vihreitä sukkia ja koska se passaa vielä täydellisesti väriskaalaprojektiinkin niin vihreät sukat siis. tai katsotaan sitten myöhemmin olenko saanut mitään aikaan mutta mukaan lähtee kaksi kerää heleän vihreää mandarin petitiä ja sukkapuikot.
vinkatkaa jos sielläpäin on tiedossa jokin hyvä kirjakauppa (lankakaupat on jo mietitty) täynnä neulonta-aiheisia kirjoja tai edes jokin pieni hylly, jossa olisi muutama kirja..

i´m going to stockholm, sweden for a hole week, so i figured that something small, green and soft will come along. lets see later if i manage to knit something. please tell me if you know there a good bookshop full of knitting books or just a tiny shelf with a few books.

tuliaiseksi sinne matkaa nuorelle prinsessalle tällainen kesälaukku
i made this summer bag for my nieceja toisella puolella on sydän..
and on the other side..


lanka, yarn: novita tahiti, kaksinkertaisena ~70g
puikot, needles: 6mm

ostin langan joskus viime kesänä kun halusin kokeilla nauhalankaa. pinnasta tuli kyllä ihan nätti mutta muuten en tykännyt neuloa. olisi varmaan pitäny isommat puikotkin valita, kädet meinas kipeytyä.

this was the first time when i used ribbon yarn. and not became a great fan.

nähdäillään viikon päästä! see you next week!

3 kommenttia:

amelie kirjoitti...

Tahiti on tosiaan aika ikävää neulottavaa ihan yksinkertaisenakin. Koko ajan joutuu oikomaan kierteitä.

Kiva idea neuloa tuo sydän sileällä. Söpö laukku.

Sia kirjoitti...

Tosi ihana laukku! Oliko siihen ohjetta jossain?

joko kirjoitti...

en tehnyt mistään ohjeesta suoraan mutta tuon tapaisia laukkuja on ollut jonkun lehden sivuilla lähiaikoina. tein 50 silmukalla pyörönä ylhäältä alas 2 krs oikein, 1 nurin. "kahvoihin" lopetin (ja seuraavalla kierroksella lisäsin) muistaakseni 12 silmukkaa.