16.5.06

ja noita edellisen postauksen ihanuuksia löytää siis tukholmasta. monta lankakauppaa jäi käymättä, ehkä sitten seuraavalla kerralla..

i bought those yarns (last post) in stockholm.

ensimmäinen kauppa, jossa kävin, oli marias garn, s:t paulsgatan 20. kauppa on södermalmilla, lähin asema on slussen mutta ihan kohtuullisen kävelymatkan päässä keskustasta ja samallahan voi vierailla vanhan kaupungin lankaputiikeissa :)
ihanan paljon värejä! oli tosissaan valinnan vaikeus. siellä oli lähinnä luonnonkuituisia lankoja, mm garnstudio, rewool, araucania, HP, warp & weft. sitten löytyy myös omia käsinvärjättyjä silkki- ja villalankoja! putiikin perällä on tietokone ja lehtiä, joita voi selailla. esillä on myös valmiiksi neulottuja huiveja, sukkia ja tumppuja. myyjä (itse maria) on erittäin ystävällinen ja auttavainen mutta katsellakin saa ihan rauhassa.


marias garn, s:t paulsgatan 20. nearest metro station is slussen but you can walk from the city and also visit yarnshops in gamla stan. mainly wool, cotton and silk yarns (beautiful handpainted wool and silk yarns!) shop owner is very helpful and friendly

toinen kauppa, jossa kävin sisällä asti (kolmen! kaupan ikkunaa vain ihailin) oli nysta, luntmakargatan 50. tätä lähinnä on rådmansgatanin asema mutta eipä ole tännekään pitkä matka keskustasta. tarjolla on mm. garnstudion, noron, debbie blissin ja hillesvågin lankoja.nysta (luntmakargatan 50) is another shop where i visited. also here you can find nice yarns

Ei kommentteja: