22.6.06

kaapista löytyy mekko joka ei ole ihan käyttökelpoinen sillään mutta sitähän voisi hieman tuunata. hyvin on menny tähän asti.

* värjäänpä äkkiä tämän mekon. juu ei. no väri ja mekko koneeseen ja ohjelma päälle. muutaman tunnin kuluttua mekko on pesty ja kuivamassa. sitten kone vielä päälle 90 asteeseen. ja sitten vielä oranssien tiivisteiden peseminen.
* puranpa tästä mekosta nopeasti tämän vuoren. no ei näinkään. vuori on ommeltu pienellä tikillä ja tiiviisti ja erityisen hyvin saumojen kohdalta.
* kavennanpa tämän mekon ennen nukkumaan menoa. just niin. vuoren kanssa sählätessä on mennyt niin kauan aikaa ettei jaksa.
* sitten vähän kangasväriä kaupasta. ja kauppa meni puoli tuntia sitten kiinni.
* no mutta sapluunathan voisi piirrellä samalla kun muksut syö iltapuuroa. tosi hyvin onnistuu. aivot on tainnu pehmentyä hieman helteellä ja kukista tulee ameeban näköisiä.askartelukaupassa mukaan tartuikin värin sijasta peittävä tekstiilitussi, joka sopii siis myös tummille kankaille. ja sitten oransseja ja punaisia puuhelmiä.
tää lähtee juhannuksen viettoon. katotaan jos mekko on sittenkin juhannuksena käyttökunnossa.

i have tried to refashion one linen dress and it has not quite worked out as i planned. or i have been over optimistic about my skills and estimated time.

Ei kommentteja: