11.6.06

KIPpailemassa on siis käyty. mukana oli zitron kokonista aloitettu neule ja yksi iso sotku (=lankakerä). neulottua ei tullut ollenkaan, kun aika meni kerän selvittelyyn. mukavaa kuitenkin oli ja torille sattui uusia ja vanhoja tuttuja. paikallinen teetee:n myyjä tarjosi pullakahvit ja lisäksi vielä pari villaista kaupanpäällistä!


as the picture shows, i was on a marketplace KIPping. actually i didn´t knit at all because my skein was a big mess and my time went unravelling it. owner of a LYS offered coffee and buns and two skeins of wool yarn!parina viime päivänä olen neulonut kaksi huivia. ihan en kuitenkaan aikuisten oikeesti aikuiselle vaan barbille. testasin lankoja ja suomalaisten suunnittelijoiden :) pitsineulemalleja. lankana on king colen anti-tickle merinovilla. vaaleanpunaisessa kevät-huivissa puikkoina 4mm ja violetissa roosa-huivissa 3,5mm.
i´ve knitted two scarfs in two days. sounds that i´ve been busy knitting but they are not for me, they are for a barbie doll. my daughter was very happy. the pink one is
kevät-scarf and the purple one is roosa. the yarn is king cole anti-tickle merino wool.