29.6.06

laskuri raksuttaa tuossa sivussa..

ajatuksena on (joskus) neuloa tällaiset kirjoneulepolvisukat, ohje löytyy sukkasillaan-kirjasta. värit vaan on hukassa. mallissa on punaisella pohjalla valkoisia kuvioita, vihreitä raitoja ja loput valkoista.yksi väreistä tulee olemaan ruskea. ehkä tuo teräosa. onkohan se liian synkkä? mitkä olisi sinun värit? ennen en ole kirjoneulesukkia neulonut mutta sisulla ne syntyy. jokainen oman väriyhdistelmänsä kertonut osallistuu arvontaan. voittajalle luvassa sukkalankaa, vaikka kirjoneulesukkiin.

35 kommenttia:

Villasatu kirjoitti...

Ai arvonta vai? no sitten: Vihreä ja valkoinen pääväreinä, mukaan ehkä keltaista ja vähän sinistä. Aika kesäinen yhdistelmä, vai mitä?

Tuulia kirjoitti...

Mie tekisin syksyn sävyiset sukat. Teräosa voisi olla tuota vaaleampaa ruskeata, ja sekaan luonnonvalkoista ja oranssia. Tai ruskea pohja ja vihreätä ja aivan hailakkaa harmaata.

Ja aina arvonnoissa mukana!

Tikrun mami kirjoitti...

Hmmm... Jättäisin ehkäpä vain kahteen väriin, jos ruskea päävärinä, niin kirjoneuleosaan raidat ja kuviot keltaisella. Tai kolmena värinä ruskea, keltainen ja oranssi.
En itse pidä ruskeaa liian synkkänä, jos ei nyt ihan syvään tummanruskeaan mennä.

Ja arvonnassa mukana :-)

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan tylsällä vaihtoehdolla: käytä kirjassa vinkattuja värejä. Tein itse niillä väreillä viime joulun tienoilla ja tuli kyllä tosi kauniit sukat. Paitsi että varsi on liian tiukka, jouduin jättämään yhden kuviomallikerran pois, kun en saanut sukkia vedettyä tarpeeksi ylös pohkeeseen. Jouluiset ja liian pienet voikin antaa sitten joululahjaksi...
-Neelalee

Lellu kirjoitti...

Moi! Minulla myös väreinä ruskea, oranssinpunainen ja keltainen. Tykkää kovasti lämpöisistä väreistä ;))

mippe kirjoitti...

Itse tekisin sinisellä, valkoisella sekä ehkä punaisella tai violetilla pientä :)

Arvontaan myöskin :)

Raisa kirjoitti...

Jos minä tekisin, niin väreinä olisivat pinkin eri sävyt ja terästeenä tumma ruskea tai tumma harmaa. =)

Tahdon osallistua arvontaan!

Lape kirjoitti...

Mie voisin ajatella tekeväni ko. sukat että väreinä olisi vaaleampi ruskea, ompun vihree(alarivin vaaleavihree), tummempi ruskea ja luonnonvalkoinen... jompi kumpi ruskeista päävärinä ja kuvion pohja vihreellä...

Mieli saattaisi vaihtua jos kävisin kurkkaamassa paikallisesta, minkämoisia nuo ovat livenä :)

Vanilla kirjoitti...

Laskuri näytti minulla 9999 eli aikasta hyvä luku:) Ruskean kanssa sopisi ainakin luonnonvalkoinen ja petrooli..

Jatta kirjoitti...

10006!

Arvontaa, jee! Mun sukat olis lehmuksen, vaaleanpunaisen ja suklaanruskean iloinen sekamelska.

neja kirjoitti...

Minä käyttäisin päävärinä ruskeaa ja kirjoneuleessa vaalean keltaista ja aika vaaleaa oranssia ruskean lisäksi.

Ilona kirjoitti...

Mulla on myös tarkoituksena joskus tehdä nuo sukat ja varmaan teen sitten noilla kirjan väreillä mutta jos pitäisi valita, valitsisin valkoisen lisäksi ehkä keltaisen, oranssin ja vihreän tummina, lämpiminä väreinä.

laplero kirjoitti...

Teräosa olisi hieno ruskeana, siihen lisäksi limenvihreä ja vaaleansininen ja kenties vaaleanpunainen, (riippuu miten monella värillä haluat neuloa) ei sellainen räikeä pinkki. Minusta nuo värit sopivat kivasti yhteen. Ainakin vaaleansininen ja ruskea, se on ihana yhdistelmä.

Numero oli 10013

laurakoo kirjoitti...

Jee, arvonta! Jokohan mun lapsuuden loistava arpaonni olis palannut..

Mun sukkani olis (yllättäen) joko ruskea-pinkki-valkoiset tai beige-roosa-valkoiset.

Lea kirjoitti...

Maitokahvinruskea päävärinä, tummanpunaiset raidat ja aika tumma sininen kuvion pohjavärinä (sama maitokahvi kuvion värinä).

tikru kirjoitti...

Tää tekis ne valkee terässä ja sit vihreetä vaaleempana isoissa osissa ja tummempana pienissä. Tai sit vois vetästä retrot, ruskee, vihree oranssi... Ois aika kuulit neki. Keltasta ehkä ripaus joukkoon.

Luinelen kirjoitti...

Minä varmaan käyttäisin muuten kirjassa olevia värejä, mutta punaisen tilalle vihreää, mieluiten vähän keltaiseen tai ruskeaan taitettua, keskitummaa. Vähän semmoista kuin voi saada kasvivärjäyksellä.

AnneM kirjoitti...

ruskea pohja, turkoosia ja hmmh, keltaista varteen.

Villapallo kirjoitti...

Mä valitsisin sillä periaatteella että joku neutraali vaalea esim just ihan valkoinen, ja siten keskisävy ja saman värin tummempi sävy. Mulla ehkä vaalea sininen ja tumma sininen, sinisestä kun tykkään:-)

Tahdon myös osallistua arvontaan;-)

Lappis kirjoitti...

Eihän ruskea ole synkkää!
Tekisin teräosan vaaleanruskealla, ja sitten pari tummempaa ruskean sävyä tuohon kuvioon lisäksi.

marsu kirjoitti...

Mie oon tylsä, kahta vihreää ja valkoinen tai luonnonvalkoinen...

päivi kirjoitti...

Mä olen sininen ihminen. Jos tekisin nuo samanlaiset sukat, niin laittaisin pohjaväriksi kirjoneuleosuuteen oikein vaalean sinisen ja kuvioväreiksi valkoisen ja tumman siniharmaan. Terän väriksi valitsisin valkoisen tai ehkä vaalean harmaan noin käytännöllisistä syistä.

TiinaV kirjoitti...

Miun sukat olis varmaan pohjaväriltäänvaaleanruskeat/beiget, muut kuviovärit ruskea, vaaleanvihreä ja tummempi vihreä.

Jepy kirjoitti...

Mä sekoittaisin keskenään ruskean, limen vihreän ja luonnonvalkoisen.

Ja arvontaan juu mukaan :o)

Masu kirjoitti...

Mä yhdistäisin ruskeaan lehmuksen vihreän ja turkoosin.

Arvonnassa siis mukana!

särmä kirjoitti...

Tän tytön sukissa olis päävärinä keltainen. Kuviot vihreellä ja ruskealla.

Meeri kirjoitti...

Minä tekisin kuviot niin, että pohjalla olisi oranssi ja tuohon valkean tilalle esim. tuo ärtsyn vihreä. Mustan tilalle esim. se ruskea, jolla voisi tehdä teränkin.

Anu kirjoitti...

Mie laittaisin tumman ruskean pohjalle ja kuvioon omppuvihreää ja vaaleampi tumma poltettu oranssi. Olen virkkaamassa hametta noista väreistä, saa nähdä milloin valmistuu..

sirpale kirjoitti...

Valitsisin ruskean kaveriksi vaaleaa sinistä tai/v.punaista tai/lilaa.

routa kirjoitti...

voi, voi joku jo ehdotti munkin puolesta, olisin ehdotellut ruskea vaaleanpunainen ja valkoinen, itelle jos tekisin niin värit olis harmaa, roosa ja joku lehmuksen vihreä, tai ilman sitä vihreätä.
ja arvonta, kiitos, kyllä kiitos

DistantKnitter kirjoitti...

Teräosa ruskeaa, kukat/tähdet luonnonvaaleaa ja raidat kenites vaaleampaa ruskeaa, punaisen tilalle suosikkivärisi / vaaleanpunainen/ hennonkeltainen tms.

Anonyymi kirjoitti...

Sisussapa on kauniita värejä. Tälläinen olisi minun ehdotukseni. Valkoisen tilalle keltainen (2117 luultavasti), sitten punaisen tilalle se kartassa keltaisen vieressä oleva vaalea vihreä ja vihreän korvaisin turkoosilla.
Vois olla aika kiva. Siis arvontaankin tahtoo osallistua... Kivoja kesäpäiviä sinulle
seijap seija.puusaari@evl.fi

Mehiläisjalkatarha kirjoitti...

Lappis jo sanoi, että kolmea eri sävyä ruskeaa, joka minusta olisi hyvä ajatus myös. Ehkä hentoa beigeä teriin ja sitten oranssiin vivahtavaa ruskeaa ja tummanruskeaa kirjoneuleeseen?

Itse tosin tekisin violetti-sini-valkoiset :)

Ja arvontaan osallistuisin myös...

mhk kirjoitti...

Syksy tulossa joten syksyistä oranssia, ruskeaa ja hitusen vihertävää tai keltaistakin sävyä käyttäisin. Ja mukaan arvontaan myöskin.

Vilma kirjoitti...

Sukkana mukana arvonnoissa! ;)

Mun sukissa ois vaaleanvihreää, vaaleanpunaista ja ehkä hiukkasen luonnonvalkoista. Mä taidan olla hieman kesäisissä tunnelmissa värien suhteen, heh. :)