11.9.06

pitsisukat valmistuivat viikonloppuna. Ne tulikin ihan tarpeeseen, alkaa kelit olla jo tarpeeksi viileät villasukille. nämä on aloitettu kärjestä ja kantapäänä on tiimalasi. tämä taitaa olla toinen kerta kun teen tiimalasikantapään. se istuu hyvin jalkaan ja on kaunis. ja mikä on parasta niin silmukoita ei taritse poimia! siihen kohtaan missä kantapään jälkeen aloitetaan taas kaikilla silmukoilla neulominen, jää reikä. Onko muillakin niin ja voiko sen jotenkin estää? ensimäistä kertaa tein sukan pyöröpuikoilla. tykkäsin kovasti neuloa näin vaikka se ihan alussa tuntui kömpelöltä. jokohan seuraavalla kerralla kokeilen kahta sukkaa yhtäaikaa.


malli: oma
lanka:hjertegarn hjerte sock 4
puikot 2.5mm


i finished my lace socks this weekend. they are toe up with short row heel. for the first time i tried circular needle for socks. first it feeled little clumpsy but once i get going i liked it and will try again.


pattern: my own
yarn: hjertegarn hjerte sock 4
needles: 2.5 mm

8 kommenttia:

siiri kirjoitti...

Huippuihanan näköinen pitsikuvio!

Sia kirjoitti...

Tosi sievät sukat!

sanna kirjoitti...

Ihanat sukat! Mullakin jää siihen kohtaan reikä, enkä ole keinoa sen estämiseksi keksinyt. Valmiissa sukassa sitten yritän aina tilannetta korjailla silmukoita venyttelemällä. Ihan hyvin on silleen onnistunut.

Mikäli oikein tulkitsen, niin on oikein tuttu maisema kuvassasi:) Ihan tulee haikea olo, kun lenkkeilyä noissa maisemissa ja korkeuseroissa muistelee...

Tulkitsinkohan oikein...?

joko kirjoitti...

sanna, saatatpa tulkitakin oikein! siellä golfkentän reunalla on kuvat otettu.

Tinutski kirjoitti...

Ihanat sukat! Näyttää tosi mukavilta ja istuvilta.

juuli kirjoitti...

Ihanat sukat, kuvio ja lanka just mun makuun!

ihanasonja kirjoitti...

Hauskasti kuvattu ja hyvän näköiset itse sukat!

joko kirjoitti...

kiitos kaikille!