26.11.06

tässä on pieni raportti meneillään olevista töistä. araucanian nature wool alkoi muotoutua heti my so called scarfiksi. olen odottanut täydellistä vihreää lankaa tähän ja tässä se on.


here is a little progress report. the new araucania nature wool is going to be my so called scarf. i have search the perfect green yarn for this and i think i found it.


sitten on toinen nature wool, joka on jo kuusi kuukautta vyyhdillä huhuillut kaapissa mutta ilman mitään selvää päämäärää. siitä on tulossa knittyn swell. ihan ohjeen m-koon mukaan muuten paitsi ilman aaltoja ja rauhanmerkkejä. lanka on eri mutta kokokaan ei ole aikuisen. vuorikin on jo valmistunut, se on sandnessin lanettia. ensimmäisen kerran neuloin lanetista ja se on ihanan pehmeää lankaa!

tässä täytyi laskeskella tarkkaan ja käyttää viidennen asteen yhtälöitä, että sai sopivan kokoisen vuoren. eipä mennyt lukion pitkä matematiikka hukkaan.. ajattelin reunasta virkata yhteen ja lisätä jonniinmoiset saparot korviin.i have had one skein of orange nature wool for six months and finally decided what it is going to be. i started knittys swell. i made it without the waves and peace signs. gauge is way off but because this is for a child it is supposed to be smaller anyway. i knitted the lining from merinowool and now they are waiting for me to crochet the border.

6 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

Sinulla on niin samanlainen värimaku kuin minulla, että oikein ihmetyttää! Ihania neuleita on taas puikoillasi!

ihanasonja kirjoitti...

Kivan näköistä pintaa tulossa vihreästä. Jotenkin tuntuu, että ihmisillä on kesä mielessä :)

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat näyttävät ihanilta. Jälleen kerran vasta jonkun neule saa minua katsomaan Knittyn mallia sillä silmällä! Swellissä on istuva malli ja upea päälaen kavennus. Pitäisikö...?

joko kirjoitti...

Swelliä vaan tekemään, se on helppo ja nopea!

Nora kirjoitti...

Your scarfiksi is beautiful... and I just learnt a new word!!
Scarfiksi. Heh. x

joko kirjoitti...

nora, we don´t have prepositions in finnish so it sounds quite funny when you write english words between finnish text. :)