2.4.07

tässä on jo jonkin aikaa valmiina olleet sukat. väri ei ole se kaikkein paras mahdollinen vihreä ja niin ajattelinkin ensin värjätä nämä. neuloessa kuitenkin ajattelin, että näistähän tulisi hyvä lahja jollekin. ja niin tulisikin, jos varren kavennukset ei olisi ETUPUOLELLA!! huomasin tämän, kun olin kärkikavennuksia aloittamassa, enkä jaksanut enää purkaa. ihan hyvin kavennukset tuohon eteenkin käy mutta kun ne on edessä vain toisessa sukassa. mitähän oikein ajattelin kantapäätä aloittaessa? omaa esteettistä silmää tämä kyllä häiritsee sen verran, että lahjaksi näistä ei ole mutta hyvät kotisukat näistä varmaankin tulee. ja ehkä nämä päätyy värjäyspataan joku päivä.

malli: oma
lanka: regia 4ply
puikot: 2mm


these socks have ben ready for some time now. i like green but this in not my favourite shade. while knitting i thought that i will dye the socks. then i thought that the socks could be a gift to someone. and they could if not the calf shapings wouldn´t be IN FRONT of the leg!! i don´t know what i have been thinking when starting to knit the heel flap. the shaping is visible if you look close so i won´t be giving these to anyone but maybe i will dye them afterall.

pattern: my own
yarn: regia 4ply
needles: 2mm

6 kommenttia:

mennahuu kirjoitti...

Kauniit ja täydellisesti istuvat sukat!

Vaikka minulla onkin jonkinlainen symmetriaperversio niin olen kuitenkin sitä mieltä että pieni epäsymmetrisyys siellä täällä piristää kivasti. Kukas niitä kavennuksia housunlahkeen alta kurkkii?

Outi kirjoitti...

Nätit perussukat! Yksinkertaisuus on ihanaa :-)

Pikku- Kettu kirjoitti...

Kauniit sukathan niistä tulivat. Onneksi tuollaiset pikkuviat häiritsevät usein vain hetken aikaa, ja sitten ne melkein unohtuvat, kun neuletta käyttää.

heidi kirjoitti...

heh! minä teen välillä kavennukset eteen tahallani. minusta ne näyttävät siinä nätiltä, jos sukka on muuten yksinkertainen.

veikkaan, että jos antaisit sukat lahjaksi sellaiselle henkilölle, joka ei itse sukkia neulo, kukaan ei ikinä huomaisi mitään. mutta joka tapauksessa ero on vain kiva pikku yksityiskota!

Anne K-R kirjoitti...

Kauniisti jalkaan istuvat sukat ja aivan mielettömän ihanan väriset!

DistantKnitter kirjoitti...

Jos olisin saamassa salaisessa sukkavaihdossa ko. sukat, hyppisin innoissani! Kuvissa näyttävät tosi kauniilta!