1.7.08

vaikka project spectrumin elementit on jo ilmassa niin minä mielelläni jumittaisin vielä maassa. kuka voi vihreää ja ruskeaa vastustaa. vierailta mailta saapui postitse (kiitos välittämisestä!) herkullisen väristä lankaa, pari vyyhteä cascade kaksikaksinollaa. tämä keikkuu ravelryn suosituimpana lankana, niinpä sitä on testattava. ei se ihan huono voi olla. mukavan pehmeää, tavallista villaa. mutta kurkkaa värikarttaa! valitse siitä sitten yhtä väriä..

i would have so much liked to stay at the earth element of project spectrum. i can not resist greens and browns.. i bought two skeins of cascade 220 in a lovely green color. color card is amazing! i had the hardest time picking only one color. it feels soft and will be something warm for the fall.pienen vauvan neuletakin valmistuttua puikoilla on harmaat sukat ja valkoinen paita. eli enemmän noita projektiin liittyviä ilman värejä. henley perfected (ravelry linkki) etenee silloin tällöin. alpakka ei ole niitä ensimmäisiä valintoja helteellä.

since the air element is already halfway through, here is something that represents better for the current project spectrum colors. henley perfected (ravelry link) is a beautiful sweater. lace pattern is easy and fast to knit but the hole thing proceeds quite slowly. knitting alpaca is not my first choice for hot weather.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minua kiinnostaa tuo henley perfected ja alpakkalanka. Mitä alpakkaa ja sopiiko tiheydeltään ohjeen tiheyteen? Aivan ihana tulossa! Heti kun saan muut neuleet valmiiksi alkaa henleyn neulominen.

joko kirjoitti...

minulla on sandnesin alpakkaa. sain tiheyden täsmäämään ohjeeseen ihan kohdilleen, kerrankin. puikkomittaria ei ole lähellä mutta olisiko 3,5 tai 4mm puikot.

Christina kirjoitti...

Aivan ihanaa paitaa näyttää olevan tulossa. Blogissani on sinulle jotain.