1.12.08

*** tiina ja san, kiitos ruusuista! kukat lämmittää aina mieltä ja piristää päivää!***


helppojen sukkien neulominen ei ole aina kauhean helppoa. aloittelin neulomaan sukkia yksinkertaisen ohjeen mukaan. lankakerä sylkäisi sisuksistaan möykyn joka tuntui puolelta kerältä. jonkun hetken yritin sitä selvitellä mutta sitten kaivoin sakset esille.

langassa oli alussa myös useampi valkoinen paksumpi värjäytymätön kohta. loin silmukat ja kohta kerän sisältä tuli taas sotkua. silloin alkoi jo epäilyttämään, että näinköhän lankaa riittää sukkien loppuun saakka. ja tuleekohan näistä ikinä sukkia.


siispä aloitin sukat kärjestä. luin nopeasti ohjeesta mallikerran, neljä oikein yksi nurin joka kierroksella, ja ei kun neulomaan. jonkin verran neulottua ajattelin asiaa kahdesti ja yleensähän kärjestä aloittaessa toisella puolella sukkaa neulotaan sileää.. no näissäpä sukissa ei. en viitsinyt purkaa enää.

ja koska olen laiska kirjoittamaan muutoksia ylös, päätin aloittaa saman tien toisen sukan kerän toisesta pä
ästä. nyt on kaksi helppoa sukkaa puikoilla. alku vaan ei ollut niin kauhean helppo.knitting easy pattern is not always so easy. i started to knit socks. i pulled the thread inside of the skein as i usually do. the skein spitted out half of the yarn or so it felt. i tried but didn´t manage to straighten it out. i cast on and again a huge mess came out of the skein. i started to get worried running out of yarn in the end so i decided to knit the socks toe up. i cast on again and after a little while realized i knitted the pattern also in sole stitches. it is not cables or anything bulky so i just continued.


since i didn´t follow the pattern and i am quite lazy to make notes i picked up another circular needle and started to knit a pair for the sock.

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Nättiä lankaa (möykyistä huolimatta). Onko Trekkingiä?

Laura L kirjoitti...

Joskus kyllä vastustaa niin paljon että.. Mutta sitkeys palkitsee. =) Mä oon alottanut bambuista pipoa jo ainakin neljä kertaa ja kaikki on purettu. Enää en viitsi edes yrittää.

Christina kirjoitti...

Jänskän värinen tuo lanka.Ihana tuo edellisen postauksen huivi. Tosi upea tuo leijonankeltainen väri.

joko kirjoitti...

-maria-, lanka on kyllä nättiä. ja trekkingin pro naturaa on.

laura l, bambua on tässäkin langassa. jotenkin sitä ei ole vielä oppinut tuntemaan, pitäisi varmaankin neuloa siitä enemmän.

christina, kiitos! sukkalanka on toisaalta melko tummaa mutta valokuvissa näyttää kuin siinä olisi vaalea huntu päällä.