11.10.09

it´s awfully quiet around here..

after spring i took unplanned three month brake from knitting. someday in july i grabbed my needles and started to knit a sweater for my daughter. now two sweaters and two sleeves (for me) later i am ready to post. there is still some binding of to do before you see the sweaters.

and in addition to that knitting brake i apparently took a six month blogging brake. so i am quite out of anything new knitting related. well, i´ll catch you up.


onpas täällä hiljaista.

keväällä ilman kyllästystä tai muuta havaittavaa syytä neulepuikot jäivät koriin kolmeksi kuukaudeksi. yhtenä päivänä kesällä sitten aloin neuloa tyttärelle villapaitaa. ja sitten toiselle. ja sitten itselle. nyt pienemmät paidat odottaa langanpäättelijää ja oman paidan hihat vartalo-osaa.

en ole lukenut myöskään blogeja tai kurkkinut ravelryyn kuukausiin. tuntuu, että h i e m a n olen ulkona kaikesta neulomiseen liittyvästä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihanat värit noissa! Välillä on hyvä pitää taukoa, mutta kiva kuitenkin kun palasit! Olen lukenut blogiasi pitkään, taitaa olla eka kerta, kun vaivaudun kommentoimaan...

Taija kirjoitti...

Mutta vielä me tänne löydetään! Tervetuloa takaisin :)

Kauniin värisiä neuleita!

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Etköhän pääse takaisin "kärryille" piakoin =)
Joskus tauko tekee terää!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania värejä!

Tervetuloa takaisin. Mullakin jäin neulominen kesäksi, mutta nyt taas huvittaa...

TiinaV kirjoitti...

Tauko aina silloin tällöin tekee hyvää! Kiva, että palasit.
Lina pääsi puikoille, aloitin helmikuussa ja tänään kaivelin neuleen ja ohjeen esille kesän jälkeen. Koko ajan on muka ollut jotain muuta kiireellisempää kuin oma pää.. :)

TiiQ kirjoitti...

Tervetuloa takas :-). Sulla on aina niin kauniita kuvia (ja käsitöitä).

joko kirjoitti...

kiitos kaikille! mukava olla täällä taas.