2.1.10

christmas vacation is almost over and it is time to get back to normal routine. i have no new years resolution and no big knitting plans either. i go where my knitting flow takes me. the past year was quite quiet knitting-wise. lets see what year 2010 brings along.

***

i am very surprised and happy how many knitters have done my lina hat. i added the english pattern to ravelry as a free download (.pdf)


have a beautiful and happy year 2010!

10 kommenttia:

marianne kirjoitti...

Hei, viime keväänä bongasin lina-pipon jostain blogista. En ole ravelryssä, mutta olen tehnyt jo kolme pipoa tällä ohjella, kaikki pvl-sekoitteisia kevät/syksy-pipoja. Pidin mallista itse, ja sitten se tuli tehnyä myös siskolle ja siskontytölle.

Katrir kirjoitti...

Lina pipo on niin ihana ja toimiva malli.

Eeva kirjoitti...

Pipo on kyllä niin ihana, etten ihmettele ollenkaan sen suosiota! Minullakin se on to do -listan kärjessä.. :)

Paula kirjoitti...

Todella ihana ja varmasti hyvin istuva, mikä on pipoissa tärkeää

Mohariina kirjoitti...

Olen aikaisemminkin kehunut ja kehun uudestaan. Kiva ja helpohko malli, näyttävä lopputulos. Kaksi on neulottuna ja lisää neulon varmasti. Sisko viimeimmäksi pyysi neulomaan Linan.

minnap kirjoitti...

hei!kävin minäkin ohjeen hakemassa ja aion piakkoin sen puikoille laittaa.Kiitos!

TiinaV kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, minä tein yhden itselleni ja kaksi joululahjaksi! Ja äiti teki myös yhden itselleen.

Anonyymi kirjoitti...

Heips
Mikäpäs on selkeää ohjetta neuloessa, kun lopputuloksena on kaunista jälkeä. Kiitokset. Ohjeellasi olen neulonut kolme pipoa ja ainakin kaksi on vielä ajatuksissa kummilapsille. ;D

Puputsi kirjoitti...

Mahtavaa, kun sun ohjetta on noin moni käyttänyt! Mullakin on se jonossa, pitää tunnustaa ;)

Kiralia kirjoitti...

Täällä on kanssa tehty yksi Lina. Postausta vaille valmis :D Tosin tein pipoon ihan omat kavennukset, kun en jostain kumman syystä saanut ohjeen kavennuksia tehtyä nätisti ja vastaamaan kuvaa. Mikä lie lukihäiriö iskenyt :D