7.4.10

minun pyöröpuikot on olleet aina ihan hävettävän huonosti säilytettynä mikä missäkin pussissa. jokin aika sitten neuletapaamisessa oli lankakirppari, jonne vein lehtiä ja lankaa, ja jotka jatkoivat sitten matkaa arualmarian kotiin odottamaan inspiraatiota. vaihdossa sain lupauksen puikkopussista.

meidän värimaailmaa osuu hyvin yksiin ja oli hieno nähdä minkä kankaan arualmaria oli pussiin valinnut. väri osui ihan nappiin.

nyt ei enää tarvitse häveta puikkojen puolesta. pussi on huippu!


we had a yarn swap on a local knitting meet up some time ago. in exchange for my yarn and magazines i got needle case from arualmaria.

my circular needles have been all over but they have beautiful home now. and i don´t have to look for them anymore. we have similar tastes of colours, i love the fabric she chose! the case is gorgeous!


7 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Tosi nätti värimaailma tuossa puikkopussissa ja muutoinkin kaunis kapistus :)

Sini kirjoitti...

Kauniin värinen puikkopussi. Munkin tarttis tuommoinen hommata/tehdä...

Altocumulus kirjoitti...

Kaunis ja niin tarpeellinen. Mulla on vastaava työn alla, luvattoman hitaasti vaan etenee. Siksikin kiva nähdä muiden toteutuksia.

Usimarjaana kirjoitti...

On kyllä ihana pussi, minäkin tuollaisen tarvitsisin ja väri on mitä mainioin! :)

Mohariina kirjoitti...

Kiva ja hyvän värinen. Olen tässä vuosien aikana yrittänyt kehitellä parempaa säilytyssysteemiä pyörpuikoille, toistaiseksi hyvää patenttia ei ole löytynyt. Ehkä tuollainen eri puikkojen pituuksille olisi paras. Pitääkin kokeilla onnistuisiko tuollaisen väsääminen.

ArualMaria kirjoitti...

Kiva, että pussista tuli mieleinen! :)

juuli kirjoitti...

Kiva puikkokotelo - taidan olla vähän kade... varmaan pitäisi ruveta omnpelemaan sellaista myös.