11.6.06

KIPpailemassa on siis käyty. mukana oli zitron kokonista aloitettu neule ja yksi iso sotku (=lankakerä). neulottua ei tullut ollenkaan, kun aika meni kerän selvittelyyn. mukavaa kuitenkin oli ja torille sattui uusia ja vanhoja tuttuja. paikallinen teetee:n myyjä tarjosi pullakahvit ja lisäksi vielä pari villaista kaupanpäällistä!


as the picture shows, i was on a marketplace KIPping. actually i didn´t knit at all because my skein was a big mess and my time went unravelling it. owner of a LYS offered coffee and buns and two skeins of wool yarn!



parina viime päivänä olen neulonut kaksi huivia. ihan en kuitenkaan aikuisten oikeesti aikuiselle vaan barbille. testasin lankoja ja suomalaisten suunnittelijoiden :) pitsineulemalleja. lankana on king colen anti-tickle merinovilla. vaaleanpunaisessa kevät-huivissa puikkoina 4mm ja violetissa roosa-huivissa 3,5mm.




i´ve knitted two scarfs in two days. sounds that i´ve been busy knitting but they are not for me, they are for a barbie doll. my daughter was very happy. the pink one is
kevät-scarf and the purple one is roosa. the yarn is king cole anti-tickle merino wool.



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava että KIPpailuun oli osallistujia. Itselläni jäi Kuopion reissu väliin, kun toinen lapsista sairastui perjantaina emmekä päässeet lähtemään.
Tosi söpöjä barbin huiveja!
Tanja

sanna kirjoitti...

Suloisia huiveja, barbikin on varmasti mielissään:)