28.3.06

tässä on viimeiset maaliskuun project spectrumin työt. kolmevuotiaalle kelpasi hyvin uudet kevättumput ja pipo. vielä kun tulisi kunnon kevätilmat, että niitä voisi ulkona käyttää.ohje: ribbipipo, novita + pari virkattua kukkaa
lanka: novita nalle colori

puikot 3mm


ohje palmikkolapasiin omasta päästä

pitkään on jo tehnyt mieli ommella ja varsinkin kun kattoo muiden hienoja ompeluksia. minä en ole ommellut kuin housut ja pari laukkua sitten seiskaluokan (verhojen käänteitä nyt en ompeluksi laske).
ostin ottobren tämän vuoden lehdet ja tein mallin 17 mukaan raglanhihaisen paidan kokoa 98cm. ihan hyvin se onnistu ja tikkauksetkin meni suurinpiirtein suoraan mutta se saumuri, voikun minulla olisi sellainen.. *huokaa*ja nyt ajatukset kohti oranssia huhtikuuta.


i try to write something also in english. i have read blogs and knitted in english. but never before have i written anything to do with knitting but maybe you get my point.


those cable mittens and a cap are for my three year old daughter. i hope that soon the weather will be so warm that she can wear them outside.
i have also sewed for a long time (since 7th grade i have only made one trousers and couple of bags). i made a shirt from ottobre magazine. you can see all the patterns by clicking the picture of the magazine 1/2006.
i have some ideas and orange yarns waiting for next month but after a swatch i know a little bit more.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Etsi vaikka netistä käytettyjä saumureita. Itse etsin vähän aikaa sitten googlella sanoilla myydään saumuri. Löysin hyvän, pari vuotta käytetyn ja hintaa postikuluineen tuli 170 euroa.