18.12.06

olen kuullut paljon hyvää austermannin stepistä. ja en kuullut vastusteluja, kun kysyin äidiltä haluaisiko hän semmoiset sukat. mukava oli välillä neuloa jotakin sinistä. sininen ole suosikkivärieni kärjessä, joten sitä tulee harvemmin neulottua. lankaa oli miellyttävä neuloa mutta minä en huomannut, että kädet olisivat pehmenneet. (aloe vera käsisaippuaa tosin voin suositella). jalkoihinhan nämä on pidettäväksi tehtykin, että jospa ne sitten pehmittää kantapäitä ja lämittää ainakin jos ei pehmitä.


malli: perussukka, 64 silmukkaa. varressa 3o,1n joustinta
lanka: austermann step #02
puikot: 2.5mm pyörö


i have heard so much good about austermann's step yarn, the one with aloe vera and jojoba oil in it. i knitted these socks for my mother. blue is not my favourite color so it was nice to knit something blue for a change. the yarn is easy to knit but i did not notice my hands getting softer, maybe it works for better with feet. colors of this yarn are..interesting. they are all self-striping but many of them has too much spots for my taste.


pattern: basic sock, 64 stitches
yarn: austermann step #02
needles: 2.5mm circular


jämälangoista neuloin yhden lapsen sukan ja kun se saa parin niin lankaa jää vieläkin tähteeksi. riittoisaa on.


i knitted one small sock from leftovers and there are still plenty of yarn left for another.


seuraavalla kerralla vihreitä helmiä


next time some green moss

4 kommenttia:

piua kirjoitti...

Hei, mukavan näköiset sukat tuli. Haluaisin vaan tiedustella että miten sie teet sukat pyöröpuikoilla? siis olen kyllä kokeillu magic-loopia mutta en ihastynut sen "kätevyyteen". Nyt vaan kiinnitin sitten heti huomion kun laitoit että käytit pyöröjä näihin sukkiin.
Olen aina utelias oppimaan uusia tapoja neuloa!

joko kirjoitti...

kaipa se on just tuota magic-loopia.. yksi sukka meni harjotellessa mutta lokakuun jälkeen olen tehnyt seitsemät sukat ja yhtiäkään en ole sukkapuikoilla neulonut. minun mielestä tosi kätevä tapa kun sen on oppinut, kannattaa harjoitella!

sandra kirjoitti...

Can't get my eyes off of that green moss!
Love socks!

Pikku- Kettu kirjoitti...

Magic loop on ollut miunkin opettelulistalla jo pidempään, mutta ei vaan oo saanut aikaseksi. Onneksi keväällä on enemmän aikaa, niin voisi senkin tehdä.

Tuo vihreä on kyllä niin ihanan sävyistä, että vihrenen itsekin kateudesta. :)