13.5.07

tässä on sukan alku, jota aloitin tekemään tallinnan reissulla. ei ole raukka sen jälkeen edennyt. siinä onkin pikkuinen ongelma: neuleaika on hävinnyt jonnekin. jos se löytyy niin pyytäisin palauttamaan. totoro on jo aiemmin tehnyt tällaiset hohtosukat.


here you can see a start of a shimmer sock. i got a little problem though: i got no time to knit. i hope i find some time soon. i first notised these socks at knitting on the catbus.

7 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Kylläpä muuten näyttää kauniille tuo sukka tuossa vihreässä värissä. Nam!

mari kirjoitti...

Kivan näköinen malli, varsinkin noin yhdenvärisenä!

.k kirjoitti...

Ihan eri sukalta näyttää yksivärisenä. Tykkään enemmän. Sama koskee noita sukkakirjojen mallejakin, ne näkee vaan jotenkin ainoastaan siinä värissä kuin ovat kirjoissa/ohjeissa. Onneksi netti on olemassa!

knittingphilistine kirjoitti...

Those are so pretty... and I just might have some Sea Wool that would make nice shimmer socks! Hmmmm...

Pikku- Kettu kirjoitti...

Tuo mallihan on tosi kaunis! Ain löytää jotain uuttaa ihailtavaa. :)

Neuleajan katoaminen taitaa olla aika yleinen ongelma. Olen alkanut epäillä jonkinlaista järjestäytynyttä rikollisjoukkiota, joka varmasti myy sitä kovaan hintaan pimeillä kujilla.

jantta kirjoitti...

Ihanat...Meikäläinen saa vain ihailla, kun ei tuota enklantia niin paljon osaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

eksyin sattumalta blogiisi, jäin koukkuun ihaniin kuviisi. Sukka näyttää herkulta, mutta mikä lienee tuo taustalla oleva runo? Arvatenkin jostain eestiläisestä kirjasta, mutta mikä, mikä?

Nina