20.5.07

uudistin vähän keväisemmäksi ulkoasua tai uudistin muuten vaan, en nyt tiedä onko tuo lammas kovin keväinen. se saa nyt tuota kukkaa syödä kunnes saan kunnon kuvankäsittelyohjelman tai edes jonkin kuvankäsittelyohjelman. minulla on lainakone ja siinä vaan ie käytössä, jonka kanssa esteettinen silmä meinaa saada päänsäryn. miten ihmeessä tuon toisen bloggerin palkin tuosta ylhäältä saa pois? en ole sitä ennen huomannut, vai näkyykö se nyt tuliketulla kanssa? ja postauksista ei ole aavistustakaan miltä ne näyttää muulla kun ie:llä. eikä tuo sivupalkikaan ihan linjassa ole mutta antaa olla noin kunhan oman koneen saan. vali..vali..
aurinkoista ja mukavaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

tikru kirjoitti...

lammas on hauska, mut tosi iso, tarkoituskin?
Ja tuliketulla tuo sun bloggerin yläpalkki näkyy yhtenä, mut ainakin tuplapaksuisena normiin verrattuna. Eiks oo kivaa säätää iellä ;)

Kaisakaisa kirjoitti...

Minulla näkyy Firefoxilla bloggerin palkki kahtena. Kertaalleen beigenä ja toisen kerran harmaana, jossa on tekstit sekaisin. Operalla näyttää samalta.

Blogger aiheuttaa kyllä välillä kaikenlaista kurjuutta. Minun blogissani osa otsikosta jää IE7:lla selattuna blogger-palkin alle ja vika ei ole minun omissa koodauskyvyissäni (tai niiden puutteessa), vaan bloggerin omassa väljässä koodissa. Mur.

Pikku- Kettu kirjoitti...

Hauska lammas! Mutta tulikettu tosiaan näyttää tuon palkin kahteen kertaan (ylempi suomeksi ja alempi sekaisin englanniksi).