30.4.08

perinteinen räntäsade ei taida tänä vappuna yllättää mutta täällä ollaan valmiita viileämpiinkin ilmoihin. tyttären kaulan lämmittämiseksi löytyy nyt uusi kauluri. ihan suoraan ohjeesta ja vielä samalla langalla. melkein liian helppoa.

just like the pattern says, no modification. even the same yarn. this is almost too easy.malli/ pattern: esikko (finnish pattern)
lanka / yarn: novita bambu (68% bambu, 32% cotton)
puikot / needles: 3mmja koska en ole oikein ymmärtänyt vielä puuvillojen ja vastaavien lörpsähtämiominaisuuksia niin valitsin pipoon sitten tutumpaa olomuotoa olevan langan, sävy on täsmälleen sama. pipossa 120 silmukkaa, muuten ohjeen mukaan. ja mahtuu 5 veen päähän.

different yarn, same color. my 5-year-old got also a new hat. 120 stitches, otherwise like the pattern. the color is very pale brown but brown nonetheless. so a project spectrum knit.

malli/ pattern: karviasmarjapipo / gooseberry hat (ravelrylink)
lanka/ yarn: ryc cashsoft 4 ply
puikot/ needles: 3mm

2 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Hyvin yhteensopiva setti! Kauniit!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen