2.12.07

harmaasta piposta tuli hyvä, ei ainakaan liian pieni. lisää siitä kunhan sille valmistuu huivi kaveriksi.

tänään pikkusukkia pikkuväelle. neiti kolmevee on jostakin keksinyt että kaikki kimalteet on ihkuja. joka paikka pitäisi kimaltaa. äidin silmää moinen jo ehkä vähän häikäisisi mutta jotakin kumminkin. tämä vaaleanpunainen lanka on neidin ihan itse valitsema. lanka oli niin suosittu, että itku meinasi tulla kun äiti ottikin sen neulottavaksi. pitää varmaan antaa jämäkerä leikkeihin.


malli: perussukka varpaista ylös tiimalasikantapäällä. koko 25
lanka: sisu glitter (vaaleanpunainen 4613) ja asa gjestal nagano (ruskea 328)
puikot: 2,5mm

socks for the little ones. 3-year-old thinks shiny thoughts. she picked that pink yarn herself and almost cried when i started to knit it. maybe i give her the leftover skein to hug and play with.


pattern: basic toe-up socks with short row heel, size european 25
yarn:sisu glitter ( 4613) and asa gjestal nagano ( 328)
needles: 2,5mm

vanhempi neiti sai tällä kertaa palmikoita. neuletapaamisessa kuulin, että kyseinen palmikko on nimeltään elämänpuu. siitä keksin tehdä kärkikavennukset niin, että siihen muodostuu lehti. varressa joustinta on kantalapussakin. sen ja palmikon johdosta sukka on melko joustava.

malli: elämänpuu sukat, ihan omasta päästä. koko 26
lanka: sandnes garn sisu (9544)
puikot 2,5mm

the older one gets green cables. i heard that cable is called "tree of life", so i made the toe decreases to look like a leaf.

pattern: tree of life socks, my own. size european 26
yarn: sandnes garn sisu (9544)
needles: 2,5mm

4 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Kauniita sukkia! Etenkin ne vihreät ovat käsittämättömän hienot! Hauskoja muuten ne vaiheet mitä lapsilla on, joko sitten glitteriä tai merirosvoja tm. :D

Anna kirjoitti...

Tosi hieno idea tuo lehtikavennus.

Lotta kirjoitti...

Kiitos, tuosta ehkä sainki idean yhden pienen tytön joululahjaan. Lempivärit on tällä hetkellä roosa, vaaleanpunanen, tummanvaaleanpunanen, vaaleantummanpunanen ja tummanpunanen, ja veikkaisin että kimalteet tekis vielä plussaa siihen päälle :). Tosi hienot noi toisetki sukat, I'm in awe.

joko kirjoitti...

lotta, meillä värikartta on vaaleanvaaleanpunainen, tummanvaaleanpunainen, vaaleampivaaleanpunainen tummempivaaleanpunainen, vaaleanpunainen, vihreä, ruskea ja vaaleanpunainen.