6.12.07

jouluun ei ole enää pitkä aika. sen huomaa kun katselee ympärilleen. jouluvaloja näkyy ikkunoissa, kynttilän liekki valaisee yhä useammin hämärässä, pipari tuoksuu. joululahjat on mielessä. joulukuu onkin vaihtunut hyskuuksi kun juuri mistään ei voi puhua, valokuvia näyttää. monet miettivät mistä löytää aikaa neuloa kaikki suunnitelmat, toiset ovat edellä aikatauluaan. minä luen lehtiä ja mietin mitä tekisin. itselle. tänä vuonna en aio neuloa yhtään joululahjaa.

ja katso, sain viimeinkin kasattua villatakin. se on ihana, ihan normaali. lisää myöhemmin.


you notice christmas is coming when you look around. candles and christmas lights, gingerbread cookies. some wonder how they can find time to knit all the presents, some are ahead of their schedule. i am thinking what to knit next. for me. i am not knitting any christmas present this year.

and i finally finished my cardi. more later on.

7 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Hieno villatakki! Ja reps tuolle aiemman postauksen kommentin värikartalle :D "vaaleampivaaleanpunainen", hihii...

joko kirjoitti...

lotta, meillä keskustellaan joka aamu kummalla on vaaleampi ja kummalla tummempi ponnari ja siitä se lähtee päivä käyntiin.

Tikrun mami kirjoitti...

Takki näyttää mukavan lämpimältä!

Sini kirjoitti...

Upea takki! Lissää kuvia...

villapeikko kirjoitti...

Neuletakki näyttää kauniilta!

Relli kirjoitti...

oi, on vain ihana takki! lisää kuvia odottelen minäkin.

Markka kirjoitti...

Ihastuttava villatakki!
Oon ihan hämmentynyt, kun nyt tajusin että et oo ollu mun suosikkilistalla. Oon koko ajan luullut, oon vaan kelaillut että et oo päivittänyt.

Tyhmä minä!
Nyt asia on korjattu.
Huoh.